Librarie

Edituri

Librarie

Veți găsi în această categorie cărți noi și rare care cu greu ajung în distribuția națională, fie din cauză că apar în tiraje mici, fie din cauză că nu atrag atenția librăriilor, fie din cauză că autorii lor le tipăresc în regie proprie. Vom încerca să adunăm aici acele cărți care sunt importante, interesante și rare, dar care au parte de o dist...

Veți găsi în această categorie cărți noi și rare care cu greu ajung în distribuția națională, fie din cauză că apar în tiraje mici, fie din cauză că nu atrag atenția librăriilor, fie din cauză că autorii lor le tipăresc în regie proprie. Vom încerca să adunăm aici acele cărți care sunt importante, interesante și rare, dar care au parte de o distribuție precară, sau nu au parte deloc de prezență în marile librării.

E o mare plăcere aceea de a scotoci printre rafturi pline cu cărți, în special printre rafturile cele mai de jos, cele mai prăfuite, unde, adesea, se ascund comori, cărți vechi, uitate, rare.  Nu vă putem oferi această plăcere, care este de neînlocuit,  însă putem să va oferim rafturile noastre virtuale pline cu cărți rare și speciale.  

Cărțile, ca și bijuteriile, cu cât sunt mai rare, cu atât sunt mai valoroase.

Mai multe

Librarie Conține 3505 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 3505 articole
Se afişează 1-12 din 3505 articole