Comenzile plasate pe site-ul nostru în perioada 21 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021 vor fi onorate începând cu data de 4 ianuarie 2021. Vă mulțumim pentru înțelegere. Sărbători fericite și un an nou cât mai bun!  

Anticariat

Edituri

Anticariat

Cărțile trebuie să circule. Cu cât trec prin mai multe mâini, cu atât mai bine. Vă oferim sețiunea de anticariat în speranța că fiecare carte va avea o călătorie cât mai lungă, de la cititor la cititor. Bibliotecile particulare sunt frumoase, sunt colecții de cărți, și, probabil fiindcă ați ajuns aici, aveți acel instinct de colecționar. Părerea...

Cărțile trebuie să circule. Cu cât trec prin mai multe mâini, cu atât mai bine. Vă oferim sețiunea de anticariat în speranța că fiecare carte va avea o călătorie cât mai lungă, de la cititor la cititor. Bibliotecile particulare sunt frumoase, sunt colecții de cărți, și, probabil fiindcă ați ajuns aici, aveți acel instinct de colecționar. Părerea noastră este însă, aceea că o bibliotecă de care se bucură doar un singur om nu este altceva decât un act de egoism.

Să lăsăm, așadar, cărțile să circule!

Mai multe

Anticariat Conține 8 produse.

Se afişează 1-8 din 8 articole
Se afişează 1-8 din 8 articole