Categorii

Edituri

Librariaarcana.ro este proprietatea SC BIBLIOPOLIS SRL cu sediul social: Timisoara, Str. Arh. Duiliu Marcu, nr. 13, Sc. B, Ap. 16, cod 300446. Date de identificare fiscală: J35/622/2007, CUI RO21075057. E-mail: contact@librariaarcana.ro.

Conţinutul  site-ului www.librariaarcana.ro, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice şi alte elemente similare), este proprietatea Bibliopolis SRL şi, după caz, a altor persoane. Folosirea conţinutului fără acordul Bibliopolis SRL sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Inainte de utilizarea acestui site trebuie sa fiți de accord cu termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos. Continuarea utilizării site-ului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

RESPONSABILITĂȚI

Informațiile publicate pe www.librariaarcana.ro vă sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care noi le considerăm de încredere. Nu garantăm că informațiile sunt exacte sau complete.

Bibliopolis SRL şi furnizorii sau partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Nu  garantăm că funcţionarea site-ului va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

Produsele și seviciile prezentate spre vânzare pe site-ul www.librariaarcana.ro sunt listate spre vânzare și pe alte site-uri partenere (de exemplu: https://magazine.okazii.ro/librariaarcana/), ca urmare pot aparea intarzieri în actualizarea stocurilor.  

Ne rezervam dreptul de a anula o comanda total sau parțial în situația în care cel puțin un produs din comanda respectivă a fost comandat deja de către un alt client prin intermediul unui alt site partener unde produsele noastre sunt listate spre vânzare.

UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informaţiile personale despre clienti, vizitatori sau membrii înscriși ai www.librariaarcana.ro,  pot fi folosite de Bibliopolis SRL doar în scopul comercializării produselor oferite spre vânzare prin intermediul site-ului www.librariaarcana.ro. Aceste date pot fi folosite pentru: procesarea comenzilor sau cererilor dvs, pentru a face oferte de produse, pentru facturare sau pentru realizarea unor studii de  marketing.

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera că utilizatorul este de accord cu primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

RECLAMAȚII

Bibliopolis SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispoziţia noastră de către furnizori. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Culorile, modelele sau aspectul produselor livrate pot fi diferite faţă de aceste imagini. Produsele care prezintă defecte vor fi schimbate în măsura stocului disponibil. În ipoteza în care clientul nu confirmă modificările aduse la cunostiinţă, acestuia i se vor returna sumele deja încasate (în cazul în care comanda iniţială a fost deja plătită) sau comanda va fi anulată. Orice reclamație privind starea produselor livrate clienților va fi adusă la cunoștința noastră în maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@librariaaarcana.ro, urmând sa fie soluționată.

UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului sau securitatea informaţiilor. Vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului. Vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin intremediul acestui site.

MODIFICĂRI

Bibliopolis SRL îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de faţă, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagina şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face prin Poșta Română sau curierat. Intre înregistrarea comenzii și preluarea acesteia de către curier exista un interval cuprins între12 și 48 de ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului.