Alimentele biologice umane, vol. 1
25,00 lei
În stoc
În numele teoriilor fanteziste, pseudo-ştiinţifice: calorismul, raţiile chimice echilibrate, analizele chimice ale alimentelor (în vitamine, minerale etc.), încurajăm omul să mănânce toate alimentele posibile. Gastronomia, ajutată de foc (gătitul) facilitează această deviere catastrofică pentru sănătate. Omul, prin tubul său digestiv, se aseamănă maimuţelor superioare (frugivore), şi nu granivorelor (porumbei), erbivorelor (vacile) sau carnivorelor (tigrii).
Eroarea chimiștilor este că ei studiază doar compoziția alimentelor, fără să se ocupe de posibilitățile metabolice ale corpului care le primește.
Omul a devenit animalul viu cel mai prost hrănit de pe planetă, cu alimente (otrăvuri lente) anti-specifice și denaturate. El trăiește, deci, din alimente anti-biologice; este ușor de înțeles, în acest caz, din ce motiv el a devenit animalul cel mai bolnav de pe planetă.
Autor | |
---|---|
Colectie | |
Data publicarii | 2019 |
Dimensiuni | 13,5 x 20,5 cm |
Editura | |
ISBN | 978-606-94758-3-6 |
Nr. pagini | 87 |
Nr. vol. | 2 |
Tip coperta | Brosata |
Traducere | Simona Nicola |
Vol. | 1 |
Customer Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Alimentele biologice umane, vol. 1”