Alimentele biologice umane, vol. 2
25,00 lei
Glucidele, protidele şi lipidele care ne sunt permise şi ce probleme pun acestea
În stoc
Graţie focului, am reuşit să facem „comestibile” alimente care, în mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice şi denaturate, reprezentate de cereale şi cărnurile animalelor, sunt otrăvuri lente pentru noi. Ele ne perturbă metabolismul şi ne viciază umorile. Deşeurile şi reziduurile metabolice rezultate din aceste false alimente constituie sursa iniţială a tuturor bolilor, în fazele lor de început. Bolile ulterioare, care ne îngrozesc, nu sunt decât efectul acestei saturații umorale care ia forma sau formele impuse de Forţa Vitală disponibilă a fiecăruia, de propriile aptitudini de apărare, de temperamentul, uzura şi eventualele erori terapeutice.
Adversarul nostru cel mai de temut a fost şi rămâne omnivorismul omenesc, falsă teorie ştiinţifică, inventată în întregime pentru a servi anumite interese economice și a împinge conștiințele în eroare, a le manipula şi „teleghida” în scopuri străine omului (considerat ca fiind un mijloc, și nu un scop).
Autor | |
---|---|
Colectie | |
Data publicarii | 2019 |
Dimensiuni | 13,5 x 20,5 cm |
Editura | |
ISBN | 978-606-94758-4-3 |
Nr. pagini | 90 |
Nr. vol. | 2 |
Tip coperta | Brosata |
Traducere | Simona Nicola |
Vol. | 2 |
Customer Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Alimentele biologice umane, vol. 2”